Targi FOOD-to-GO zbliżają się coraz większymi krokami. Wszytkich restauratorów i cukierników zapraszamy już 3-4 lutego do Gdańska Zachęcamy również do zapoznania się ze szczegółowym progaremem targów. Goście specjalni, inspirujące spotkania i dwa dni wymiany doświadczeń. Wcześniejsza rejstracja online pozwala na bezpłatny udział w targach, prezentacjach i warsztatch.

3.02.2016 r., ŚRODA

10:30 – 11:00 UpMenu, Adelina Frydel
                         Nowoczesne narzędzia marketingowe dla gastronomii.
11:00 – 11:30 Inclever-GOPOS.pl, Grzegorz Kożuchowski

                         Inteligentny system dla gastronomii połączony z interaktywnym stołem.
11:30 – 12:00 MOOD Polska, Aleksandra Potrykus-Wincza

                         Marketing sensoryczny i jego wpływ na sprzedaż w punkcie gastronomicznym.
12:00 – 13:00 Charlie Daigneault, finalista programu „MasterChef”
                         Pokaz specjalny.         
13:30 – 14:30 Krzysztof Trzópek, Cukiernia Piekarnia Z Pasją
                         Pokaz zdobienia tortów.
14:30 – 15:15 Tomasz Deker, Mistrz Cukiernictwa

                         Desery monoporcyjne.

4.02.2016 r., CZWARTEK

10:30 – 11:00 Stowarzyszenie Osób z Celiakią I Na Diecie Bezglutenowej

                         "Bez glutenu w karnawale"
11:00 – 12:00 Atelier Smaku, Jola Słoma i Mirek Trymbulak

                         Bezglutenowa kuchnia wegańska. Pokaz wypieków pączków bezglutenowych.
12:00 – 13:00
Małgorzata Weber, P.AN Centrum Słodkiej Dekoracji

                        "SHOT TO GO, czyli mini desery, także na wynos".
13:00 – 13:30 Global-Lab, Przemysław Sitnik
                         Urządzenia mobilne kluczem do interaktywnej restauracji.
13:30 – 14:00 SOFTECH, Marcin Dąbrowski

                         Jak efektywnie wykorzystać system do gastronomii?
14:00 – 14:30 Stowarzyszenie Kobiet Zgorzałego

                         Tradycyjny deser na zapusty.