Przed nami trzeci, ostatni dzień Targów HORECA/GASTROFOOD. Jeszcze dzisiaj w godzinach 10:00-16:00 można przyjść do EXPO Kraków i wziąć udział w pokazach i warsztatach kulinarnych oraz zapoznać się z najnowszymi sprzętami i technologiami w branży gastronomicznej i hotelarskiej.


W programie m.in.:

10:00 – 16:00 Hala Wisła, Kuchnia Mistrzów – Kuchnia

Pokazy i warsztaty kulinarne z zakresu Food-Designu i Food-Pairingu z udziałem gości i członków Stowarzyszenia Małopolskich Kucharzy i Cukierników, m.in.:  Marcina Pardy, Marcina Sochy, Patryka Kotarby i Sebastiana „SZROMU” Schroma

Prowadzenie: Marcin Polus  Prezes Stowarzyszenia Małopolskich Kucharzy i Cukierników

Organizator: Stowarzyszenie Małopolskich Kucharzy i Cukierników

 

11:00 – 14:00 Sala Praga A

Szkolenie Barista

Organizator: Corriere Caffe

 

14:00 – 16:00 – Salon Kawy i Herbaty

Mistrzostwa Polski Tea Brewers Cup 2016:

14:00 – 15:00 – finały Mistrzostw Polski Cup Tasteres 2017

15:00 – 16:00 – ogłoszenie wyników i rozdanie nagród