Pokaz kulinarny Andrea Camastra, Chef de Cuisine Restauracji SENSES, Miłosz Kowalski, Executive Chef Hilton Garden Inn Kraków Airport, Hubert Tabak, Sous Chef Hilton Garden Inn Kraków Airport, warsztaty Fotografii Kulinarnej Olympus Polska, Smak i Zapach w Gastronomii –czyli marketing sensoryczny wg Aleksandry Potrykus-Wincza z Mood Poland. To tylko kilka z wydarzeń jakie miały dzisiaj miejsce na Targach HORECA /GASTROFOOD.

 

 

Poznaliśmy również wyniki konkursów: plebiscytu polskiego oddziału Speciality Coffee Assotitaion of Europe a także konkursu na Najlepszy Produkt dla Hotelarstwa i Gastronomii Targów HORECA 2016. 

I tak Baristą Roku 2016 została Pani Agnieszka Rojewska z Poznania, a Kawiarnią Roku 2016 Kofeina Art Kafe z Opola

W konkursie na najlepszy prrodukt Targów HORECA zwyciężyły:

w kategorii: Wyposażenie i urządzenia gastronomiczne

Nagrody

- Self Cooking Center® XS – firma RATIONAL Sp. z o.o.

- Filtr tłuszczowy UV-Turbo – firma JEVEN Sp. z o.o.

w kategorii: Wyposażenie hotelu

Nagrody

- Składana podłoga taneczna "MACARENA" – firma M.I.L. - SYSTEM Mirosław Idzikowski

- Bufet Premium Cold – firma KOMAT Mieczysław Kozłowski

Wyróżnienie

- Szafa do sezonowania wołowiny Dry Ager Dx 1000 – firma CHRIS Krzysztof Sawicki [DRY AGER]

 

  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie
  • Zdjęcie