Szukaj:
gb

Targi HORECA®/GASTROFOOD® to odpowiedź na dynamiczny rozwój branży hotelarsko-gastronomicznej w Polsce. W jednym miejscu i czasie prezentowana jest kompleksowa oferta wyposażenia wnętrz hotelowych, terenów rekreacyjno-sportowych, recepcji, sal restauracyjnych, zaplecza kuchennego, a także żywność i napoje oraz wina z całego świata. Już 15-17 listopada 2017 zapraszamy na kolejną edycję!

Zapraszamy do obejrzenia mini relacji z z targów HORECA/GASTROFOOD/ENOEXPO:
 

 


 

 

 

  • Wesołych Świąt życzą Targi w Krakowie!

    Życzymy Państwu Wesołych, pogodnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, pełnych radości, wiosennej atmosfery i prawdziwie świątecznego nastroju.    
  • HORECA® w mistrzowskim wykonaniu – podsumowanie 24. edycji Międzynarodowych Targów Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA®

     Ustanowienie Rekordu Guinnessa, Kuchnia Mistrzów z wieloma gwiazdami świata kulinariów, Inteligentna Restauracja - niezwykły projekt, jakiego w Polsce jeszcze nie było. To tylko wybrane atrakcje, jakie przygotowano dla Zwiedzających podczas 24. Międzynarodowych Targów Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA®. Tegoroczną edycję imprezy odwiedziło blisko 13 000 Gości, a swoją ofertę zaprezentowało 380 Wystawców.
  • Targi HORECA/GASTROFOOD/ENOEXPO® za nami

    Restauracje przyszłości można było zobaczyć w dniach 16-18 listopada na 24. Międzynarodowych Targach Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA®. W Kuchni Mistrzów odbyły się arcyciekawie kulinarne show, zaś swoją filozofią tworzenia potraw ze Zwiedzającymi Targi podzielili się m.in. wybitny szef kuchni, właściciel restauracji Senses, odznaczonej Gwiazdką Michelin – Andrea Camastra!
  • Ostatni moment by odwiedzić Targi HORECA/GASTROFOOD

    Przed nami trzeci, ostatni dzień Targów HORECA/GASTROFOOD. Jeszcze dzisiaj w godzinach 10:00-16:00 można przyjść do EXPO Kraków i wziąć udział w pokazach i warsztatach kulinarnych oraz zapoznać się z najnowszymi sprzętami i technologiami w branży gastronomicznej i hotelarskiej.
  • To był II dzień Targów HORECA/GASTROFOOD - galeria zdjęć

    Pokaz kulinarny Andrea Camastra, Chef de Cuisine Restauracji SENSES, Miłosz Kowalski, Executive Chef Hilton Garden Inn Kraków Airport, Hubert Tabak, Sous Chef Hilton Garden Inn Kraków Airport, warsztaty Fotografii Kulinarnej Olympus Polska, Smak i Zapach w Gastronomii –czyli marketing sensoryczny wg Aleksandry Potrykus-Wincza z Mood Poland. To tylko kilka z wydarzeń jakie miały dzisiaj miejsce na Targach HORECA /GASTROFOOD.    

Reklama

Reklama

Reklama

Sprawdź