Szukaj:
gb

Targi HORECA®/GASTROFOOD® to odpowiedź na dynamiczny rozwój branży hotelarsko-gastronomicznej w Polsce. W jednym miejscu i czasie prezentowana jest kompleksowa oferta wyposażenia wnętrz hotelowych, terenów rekreacyjno-sportowych, recepcji, sal restauracyjnych, zaplecza kuchennego, a także żywność i napoje oraz wina z całego świata. Tegoroczna edycja odbyła się 16-18 listopada 2016 w EXPO Kraków. Już za rok zapraszamy na kolejną!

 

 

 


 

 

 

  • HORECA® w mistrzowskim wykonaniu – podsumowanie 24. edycji Międzynarodowych Targów Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA®

     Ustanowienie Rekordu Guinnessa, Kuchnia Mistrzów z wieloma gwiazdami świata kulinariów, Inteligentna Restauracja - niezwykły projekt, jakiego w Polsce jeszcze nie było. To tylko wybrane atrakcje, jakie przygotowano dla Zwiedzających podczas 24. Międzynarodowych Targów Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA®. Tegoroczną edycję imprezy odwiedziło blisko 13 000 Gości, a swoją ofertę zaprezentowało 380 Wystawców.
  • Targi HORECA/GASTROFOOD/ENOEXPO® za nami

    Restauracje przyszłości można było zobaczyć w dniach 16-18 listopada na 24. Międzynarodowych Targach Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA®. W Kuchni Mistrzów odbyły się arcyciekawie kulinarne show, zaś swoją filozofią tworzenia potraw ze Zwiedzającymi Targi podzielili się m.in. wybitny szef kuchni, właściciel restauracji Senses, odznaczonej Gwiazdką Michelin – Andrea Camastra!
  • Ostatni moment by odwiedzić Targi HORECA/GASTROFOOD

    Przed nami trzeci, ostatni dzień Targów HORECA/GASTROFOOD. Jeszcze dzisiaj w godzinach 10:00-16:00 można przyjść do EXPO Kraków i wziąć udział w pokazach i warsztatach kulinarnych oraz zapoznać się z najnowszymi sprzętami i technologiami w branży gastronomicznej i hotelarskiej.
  • To był II dzień Targów HORECA/GASTROFOOD - galeria zdjęć

    Pokaz kulinarny Andrea Camastra, Chef de Cuisine Restauracji SENSES, Miłosz Kowalski, Executive Chef Hilton Garden Inn Kraków Airport, Hubert Tabak, Sous Chef Hilton Garden Inn Kraków Airport, warsztaty Fotografii Kulinarnej Olympus Polska, Smak i Zapach w Gastronomii –czyli marketing sensoryczny wg Aleksandry Potrykus-Wincza z Mood Poland. To tylko kilka z wydarzeń jakie miały dzisiaj miejsce na Targach HORECA /GASTROFOOD.    
  • Znamy zwycięzców konkursu na Najlepszy Produkt Targów HORECA

    Przed momentem na scenie hali DUNAJ w EXPO Kraków ogłoszeni zostali zwycięzy konkursu na Najlepszy Produkt dla Hotelarstwa i Gastronomii Targów HORECA 2016. Nagrodzone zostały produkty w dwóch kategoriach: wyposażenie i urządzenia gastronomiczne oraz wysposażenie hotelu.  Na naszej stronie internetowej można dowiedzieć się więcej na temat wszystkich zgłoszonych do konkursu produktów.

Reklama

Reklama

Reklama

Sprawdź