Co nas wyróżnia?

- Targi FOOD-to-GO to najważniejsze spotkanie przedstawicieli branży gastronomicznej na północy Polski.
- Przygotowujemy strefy tematyczne, których nie znajdą Państwo na innych targach gastronomicznych w Polsce m.in.: Strefa Inteligentna Restauracja, Strefa Bezglutenowa.
- Współpracujemy ze znanymi i cenionymi ekspertami z branży, a także osobami znanymi
z programów kulinarnych i autorami książek kulinarnych.
- Targi FOOD-to-GO od lat tworzy ten sam zespół młodych ludzi, którzy bacznie obserwują rynek i potrafią zauważyć zmieniające się trendy w gastronomii.
- Posiadamy wieloletnie doświadczenie dzięki organizacji także Międzynarodowych Targów Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA® w Krakowie, imprezy o ugruntowanej pozycji na polskim rynku, która od 24 lat wyznacza kierunki rozwoju sektora HoReCa.

 

Pobierz folder FOOD-to-GO 2017>>  lub obejrzyj online:

 

 

Targi FOOD-to-GO 2016 w liczbach:

  • ponad 100 firm prezentujących swoją ofertę
  • 2754 branżowych zwiedzających

PROFIL ODWIEDZAJĄCYCH

  • restauratorzy
  • właściciele kawiarni, lodziarni, cukierni, piekarni
  • managerowie sieci dostarczających jedzenie „na wynos”
  • właściciele, zarządcy pensjonatów i ośrodków wypoczynkowych
  • hotelarze
  • osoby planujące sezonową działalność gastronomiczną w miejscowościach nadmorskich
  • przedstawiciele hurtowni gastronomicznych, specjaliści ds. zakupów dla sieci handlowych i restauracji

 

PROFIL WYSTAWCÓW

Do udziału w targach zapraszamy producentów i dystrybutorów:

  • wyposażenia restauracji, barów, pizzerii, kawiarni, lodziarni i innych punktów gastronomicznych
  • urządzeń gastronomicznych
  • artykułów i półproduktów spożywczych
  • dań gotowych i napojów
  • dodatków do dań
  • sprzętu i akcesoriów do parzenia i serwowania kawy, herbaty oraz czekolady
  • maszyn do lodów i bitej śmietany
  • dodatków i mieszanek cukierniczych, lodziarskich i piekarskich
  • produktów bezglutenowych
  • systemów komputerowych, oprogramowania i rozwiązań informatycznych
  • mobilnej gastronomii, namiotów bankietowych, food trucków
  • środków czystości i urządzeń czyszczących
  • opakowań, naczyń jednorazowych, sztućców, serwetek.

oraz

  • wyposażenia hoteli, pensjonatów i ośrodków wypoczynkowych – Strefa BaltRoom

 

 

W 2016 roku gościliśmy m.in.:

  • Charles’a Daigneault, finalistę programu „MasterChef”
  • Małgorzatę Weber, Mistrzynię Karmelarstwa Artystycznego
  • Tomasza Dekera, Mistrza Cukiernictwa
  • Krzysztofa Trzópka, Mistrza Cukiernictwa